Vacatures

Ben je WO rechtenstudent in de laatste fase (master) van jouw studie? Rensen advocaten biedt jou de kans om mee te werken in verschillende secties.

Studentstage Rensen advocaten

01-02-2021

Ben je WO rechtenstudent in de laatste fase (master) van jouw studie? Rensen advocaten biedt jou de kans om mee te werken in verschillende secties.

Deel deze vacature

Naar het overzicht

Stagelopen is de manier om kennis te maken met de advocatuur. Bij Rensen advocaten draai je als studentstagiaire volwaardig mee op meerdere rechtsgebieden. Je wordt zoveel mogelijk van begin tot eind bij een zaak betrokken. Tijdens je stage help je bij het voorbereiden van processtukken, verricht je literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijf je juridische adviezen en ga je mee naar zittingen. Op deze manier krijg je een volledig beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die worden gesteld aan een (beginnend) advocaat.

Tijdens je stage word je begeleid door een van onze advocaten. Hij of zij ziet toe op jouw introductie binnen kantoor en de voortgang van de stage. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling.

Ben je ambitieus en wil je van je studentstage een periode maken waar jij net zoveel aan hebt als wij? Dan zoeken wij jou!

Studentstages duren bij ons bij voorkeur acht weken en zijn in beginsel fulltime. In overleg kan hiervan worden afgeweken, zodat je zo nodig colleges kunt volgen of aan andere (universitaire) verplichtingen kunt voldoen.

Wil je meer weten of aanmelden? Stuur of mail jouw vraag of sollicitatiebrief met cv, cijferlijst en de periode waarin je stage wil lopen naar Kim Hollenberg, e-mail: hollenberg@rensenadvocaten.nl

 

 
Mr. K. (Kim)
Hollenberg
+31 (0)72 515 55 44
+31 (0)72 515 54 93
Hollenberg@rensenadvocaten.nl
Meer over Kim