Seminars

Op donderdag 21 januari 2016 van 15.30 tot 17.15 uur organiseren Rensen Advocaten en Van Leijen Training…

Verbeterkansen: coachen, motiveren en doorpakken in arbeidsrechtelijk perspectief (voor onderwijsinstellingen)

Op donderdag 21 januari 2016 van 15.30 tot 17.15 uur organiseren Rensen Advocaten en Van Leijen Training en Coaching een (gratis) seminar voor klanten en relaties die werkzaam zijn in het onderwijs.

Sinds 1 juli 2015 geldt de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Beatrijs Dijkstra en Esther Den Haan-van Wijk van Rensen Advocaten zullen de actuele ontwikkelingen en de eerste rechtspraak in onderwijszaken op basis van de WWZ belichten. Wat houdt de nieuw in de wet toegevoegde scholingsplicht voor werkgevers in? Wat moet je communiceren aan verwachtingen en wanneer moeten verbeterkansen worden geboden? Wanneer kun je iemand ontslaan wegens disfunctioneren? En kunnen de coaching- en scholingsinspanningen van een werkgever leiden tot een lagere transitievergoeding (als de overgangsregelingen voorbij zijn)? Omdat de WWZ nog niet geldt voor ambtenaren, zullen we bovenstaande vragen ook beantwoorden uit ambtenarenrechtelijk perspectief.

Daarna neemt Michaël van Leijen ons mee in de wereld van het leiderschap. Op interactieve en vooral praktische wijze wordt stil gestaan bij de begrippen leiderschap, motivatie en het in beweging krijgen van jezelf en anderen. Je krijgt antwoord op de vragen: Wat is coachen en hoe doe ik dat? Hoe pak ik nu door met behoud van relatie? Wat kan ik doen ter voorkoming van een conflict?

Dit seminar is interessant voor HR-professionals, managers en leidinggevenden in het bijzonder én in het openbaar onderwijs.

Interesse? Meld u aan


Datum 21-01-2016
Tijdstip 15.30 - 17:15 (inloop vanaf 15.00 uur)
Programma 15.00 - 15.30 Inloop
15.30 - 17.15 Bijdragen
17.15 Borrel
Locatie Rensen Advocaten
Adres Nassaulaan 30, 1815 GL Alkmaar , Google maps >

Vanwege het beperkte aantal beschikbare parkeerplaatsen verwijzen we u naar de Singelparkeergarage op 5 minuten loopafstand, Google maps >

Kosten Geen

Sprekers


Beatrijs Dijkstra
Rensen Advocaten
Meer informatie >

Michaël van Leijen
Van Leijen Training en Coaching
Meer informatie >

Vragen?

Heeft u vragen over dit seminar?
Mail met smorenberg@rensenadvocaten.nl