Seminars

Kom naar ons seminar: actualiteiten arbeidsrecht

Kom naar ons seminar: actualiteiten arbeidsrecht

Op woensdag 7 november jl. heeft minister Koolmees het voorstel Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) aan de Tweede Kamer gestuurd. De beoogde ingangsdatum is 1 januari 2020. 
De Wet Werk en Zekerheid (WWZ) is al weer ruim 3 jaar oud. De Hoge Raad heeft het afgelopen jaar veel interessante uitspraken gedaan, bijvoorbeeld over de billijke vergoeding en de transitievergoeding. Het wordt dus weer de hoogste tijd voor een seminar!
 
Op donderdag 17 januari 2019 van 15.30 tot 17.15 uur organiseert Rensen Advocaten een (gratis) seminar voor cliënten en relaties. 
 
Sinds de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) is het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. De flexibiliteit is beperkt, werkgevers ervaren vooral dat ontslag moeilijker is geworden en er worden veel meer vaststellingsovereenkomsten gesloten. De nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans zou volgens de minister de nadelige aspecten van de WWZ moeten repareren.
 
Beatrijs Dijkstra en Esther Den Haan-van Wijk van Rensen Advocaten zullen de actuele ontwikkelingen en de meest recente rechtspraak op basis van de WWZ belichten en zullen toelichten wat er gaat veranderen volgens de Wet Arbeidsmarkt in Balans. 
Onder meer zal een antwoord gegeven worden op de volgende vragen:
 
- Wordt ontslaan moeilijker of makkelijker?
- Wordt ontslag goedkoper?
- Worden arbeidsrelaties flexibeler?
 
Dit seminar is interessant voor HR-professionals, managers en leidinggevenden. Wij presenteren de belangrijkste aspecten van het arbeidsrecht op een inzichtelijke manier. Tijdens en na het seminar is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 
 
Na afloop is er een borrel en kunnen ervaringen worden uitgewisseld. 
 
De bijeenkomst vindt plaats in de Kapel van Rensen Advocaten aan de Nassaulaan 30 te Alkmaar, waar vanaf 15.00 uur thee en koffie klaar staan. 

Interesse? Meld u aan

Dit seminar is helaas al vol. U kunt zich niet meer aanmelden

Datum 17-01-2019
Tijdstip 15.30 - 17.15 (inloop vanaf 15.00 uur)
Programma 15.00 - 15.30 Inloop
15.30 - 17.15 Seminar
17.15 afsluitende borrel
Locatie Rensen Advocaten
Adres Nassaulaan 30, 1815 GL Alkmaar , Google maps >

Vanwege het beperkte aantal beschikbare parkeerplaatsen verwijzen we u naar de Singelparkeergarage op 5 minuten loopafstand, Google maps >

Kosten Geen

Sprekers


Beatrijs Dijkstra
Rensen Advocaten
Meer informatie >

Esther Den Haan-van Wijk
Rensen Advocaten
Meer informatie >

Vragen?

Dit seminar is vol geboekt.