Mr. E.A.TH. (Esther) Den Haan-van Wijk

+31 (0)72 515 55 44
+31 (0)72 515 54 93
denHaan-vanWijk@rensenadvocaten.nl

Specialisaties

ContractenrechtOndernemingsrecht
ArbeidsrechtAmbtenarenrecht
Zakelijke conflictenEchtscheidingen en familiekwestiesArbeidsmediations

Laat ons contact met u opnemen.

Neem contact met me op

Biografie

Esther den Haan-van Wijk is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Zij is in staat op bestuursniveau mee te denken met vraagstukken die ondernemers bezighouden en hierin waar nodig te procederen. Haar aanpak is doortastend, snel en direct, met oog voor de strategische en persoonlijke belangen van alle betrokkenen. In arbeidsrechtzaken staat zij al ruim 11 jaar vooral werkgevers, maar ook werknemers bij. Zij is onder meer bedreven in onderwerpen als ontslag, reorganisaties, (flexibele) arbeidsovereenkomsten, zzp'ers, (handels) contracten, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, de positie van de statutair directeur, concurrentiebedingen, privacy, de Wet op de Ondernemingsraden, fraude op het werk, combinaties van dienstverbanden met aandeelhouderschap, franchiseovereenkomsten, etc.. Ook werkt zij voor bestuursorganen en ambtenaren. Zij is geboren in 1982 en als advocaat beëdigd in februari 2006. Met ingang van 2012 is zij met veel plezier werkzaam voor Rensen Advocaten. Zij behartigt de belangen van met name een aantal grote cliënten in de zorgsector, de ICT-sector en in de kunstwereld en beschikt over specialistische kennis van deze branches.  

Naast advocaat is zij ook werkzaam als mediator. Ook hier is haar aanpak doortastend en resultaatgericht, rekening houdend met alle belangen, waaronder ook de persoonlijke. Als mediator put zij uit haar ervaring met complexe conflicten en onderhandelingsstrategieën, maar ook uit haar altijd aanwezige nieuwsgierigheid naar en respect voor de mensen achter het conflict.  

Kortom, een stevig conflict in de zakelijke sfeer is bij Esther in goede handen. Zij is scherp in de strijd en pragmatisch in de oplossing, zonder de mens erachter uit het oog te verliezen

Nevenfuncties

  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o.
  • Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Artiance

Een goede advocaat spreekt de taal van zijn cliënt, overziet alle belangen en durft door te pakken.