Mr. E.N. (Esmée) van Essen

+31 (0)85 049 9537
+31 (0)72 515 54 93
vanessen@rensenadvocaten.nl

Specialisaties

ContractenrechtHuurrecht bedrijfsruimteOndernemingsrechtFaillissementsrecht
Huurrecht woonruimte
Arbeidsrecht

Laat ons contact met u opnemen.

Neem contact met me op

Biografie

Esmée van Essen is in 2016 afgestudeerd in de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Tijdens en na haar studie heeft Esmée praktijkervaring opgedaan bij de rechtswinkel, een massaclaimkantoor en bij het Juridisch Loket. In september 2018 is Esmée begonnen bij Rensen Advocaten, eerst als jurist en vanaf augustus 2019 als advocaat. Zij staat particulieren en ondernemers bij in zaken over onder andere huur, aan- en verkoop van onroerend goed, contracten, arbeidsrecht en intellectuele eigendom. 

Esmée staat regelmatig in de rechtbank en is pragmatisch, deskundig en fanatiek. Zij bijt zich vast in uw zaak en zorgt ervoor dat de onderste steen boven komt. 

In haar vrije tijd doet Esmée aan kickboksen en tennis. Daarnaast is zij bestuurder van een lokaal theater/poppodium. 

Esmée heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Intellectueel eigendomsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Nevenfuncties

- Bestuurslid cultureel centrum Stichting De Groene Zwaan

"Niet alleen zijn mijn vragen goed beantwoord, maar ook nog eens concreet advies gekregen. Kalm en geduldig. Ik heb haar ervaren als zeer professioneel."