Mr. A.C.J. (Allard) Hanrath

+31 (0)85 049 95 10
+31 (0)72 515 54 93
hanrath@rensenadvocaten.nl

Specialisaties

FaillissementsrechtOndernemingsrecht
OnroerendgoedrechtAppartementsrecht

Laat ons contact met u opnemen.

Neem contact met me op

Biografie

Allard Hanrath is sinds 2006 werkzaam voor diverse middelgrote advocatenkantoren in Noord-Holland. Sinds 2013 is hij advocaat bij Rensen Advocaten. Door het succesvol afronden van de specialisatieopleidingen Grotius Onroerend Goed en Grotius Insolventierecht heeft hij zich nader gespecialiseerd in het vastgoed- en insolventierecht. Allard treedt onder andere op voor woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars en aannemers. Daarnaast wordt hij regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen en begeleidt hij bedrijven in moeilijkheden. In zijn vrije tijd is Allard betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties, waar hij diverse functies bekleedt. Allard is lid van de maatschap.

Allard Hanrath heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Nevenfuncties

  • Lid JCI (Juniorkamer) Heerhugowaard
  • Lid Raad van Toezicht Cool Kunst & Cultuur

Ik ben een probleemoplosser. Juridisch als het moet, praktisch als het kan.